Bedankt iedereen – Thanks everybody

I wish to thank everyone for the dozens of positive responses I received regarding my decision to take a step back within the board of the BVA and to pass on my task as chairman to the next generation.
I also wish to thank the board of the BVA for the honour they bestow on me by offering me the title of honorary chairman. I will not disappoint them.
As mentioned I will still participate in ornithology, however from a more scientific point of view. I hope I will be able to spend more time on research which will of course result in more articles for the BVA.

Met deze had ik graag iedereen bedankt voor de tientalle leuke reacties die ik mocht ontvangen op mijn beslissing om een stap terug terug te zetten in het BVA bestuur en mijn taak als voorzitter over te laten aan de jongere generatie.
Ik wil ook het BVA bestuur bedanken voor de grote eer die ze mij betuigen door me de titel van ere-voorzitter toe te kennen. Ik zal zeker hun vertrouwen niet beschamen.
Zoals vermeld blijf ik actief in de ornithologische wereld, zij het dan wel meer vanuit wetenschappelijke hoek. Ik hoop dan ook ook meer tijd te hebben voor deze onderzoeken en dat zal hopelijk resulteren in meer artikels voor BVA.