Werkgroepdag ter behoud van wildvormen van siervogels ex situ

24 Oktober is er de werkgroep dag voor het behoud van wildvormen van siervogels ex situ. Uiteraard met respect voor de coronaregels. Er zal tijd zijn om deel te nemen aan lezingen over enkele soorten die onder de werkgroep vallen, alsook bij en na een lekkere maaltijd
kunnen we volop ervaringen en overige kennis uitgewisseld worden. Er zal ook de mogelijkheid voorzien worden om werkgroepvogels van eigenaar te wisselen.

De lezingen zullen gegeven worden door Michel van de Plas van de World of Birds Foundation, Nico Timmermans en Daniel Nuijten over kweekprogramma’s.

Deze dag zal plaatsvinden op zondag 24 oktober 2021 vanaf 10u00 bij de Verbeke Foundation
Westakker 9190 Kemzeke, Belgie.

De dag is kosteloos voor werkgroepleden, voor niet-werkgroepleden bedraagt de deelname €20, jongeren tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang. Hierin zijn inbegrepen: bezoek aan Verbeke Foundation, middagmaal (excl. drank) en deelname aan de voorziene
lezingen, vrijblijvende aansluiting bij de werkgroep. Omwille van logistiek en wettelijke verplichting, vragen wij u vooraf in te schrijven. Bij annulering van de werkgroepdag ontvangt u als niet-werkgroeplid uw vergoeding voor deelname integraal terug.

Inschrijven of meer informatie: wildvorm@gmail.com